CATERING
Feest van de Smaak
B2B-symposium over meerwaardecreatie in groenten en fruit met publieksdag voor consumenten
25 en 26 mei 2018, Bleiswijk
25 en 26 mei 2018, Bleiswijk
Hiervoor maakten wij Victoriaans komkommerijs met brandy, granaatappel- en sinaasappelsherbet en yoghurttaart.
Smaakpanel Bleiswijk
8 februari 2018, Bleiswijk
Tijdens de jaarlijkse panelavond van het consumentenpanel voor groenten en fruit van Wageningen University & Research, verzorgden wij een proeverij van o.a. lamsvlees en kip, bereid volgens een 3000 jaar oud recept van een Assyrisch kleitablet.
Volgens de meer dan 100 proevers smaakte het naar meer!
Tijdens de jaarlijkse panelavond van het consumentenpanel voor groenten en fruit van Wageningen University & Research, verzorgden wij een proeverij van o.a. lamsvlees en kip, bereid volgens een 3000 jaar oud recept van een Assyrisch kleitablet.
Volgens de meer dan 100 proevers smaakte het naar meer!
Foodie Festival
Onderdeel van de Kookboeken7daagse
11 t/m 19 november 2017
Allard Pierson Museum, Amsterdam
11 t/m 19 november 2017
Allard Pierson Museum, Amsterdam
Hiervoor hebben wij hapjes en drankjes uit de Byzantijnse keuken bereid.