PROJECTEN

PROJECTEN

SMAAKSTUDIO

10 februari t/m 30 juli 2017
Smaakstudio tijdens de tentoonstelling
Ik kook, dus ik ben.
Een reis door de keuken  met Abdelkader Benali

Wereldmuseum Rotterdam

We bereidden (voor wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit Leiden, Afdeling Archeologie) hiervoor historische recepten van 10 verschillende cuisines, zoals zoete dadelkoeken uit de Babylonische tijd, linzen uit de Romeinse tijd, maar ook koude kip in zure saus uit het 14de eeuwse Parijs, of Kweeperentaart uit het 17de eeuwse Leuven.
Dit vond plaats in de Smaakstudio op de begane grond van het Wereldmuseum in Rotterdam.

HOVO ZOMERACADEMIE

Hovo Zomeracademie 2017
Erasmus University Rotterdam


Hiervoor maakten we hapjes en drankjes uit Byzantijnse en Islamitische cuisines.

INTERNATIONAL EXPERT SEMINAR

12 en 13 mei 2017
Event Universiteit Leiden

Smaaklab van Sufi en Ottomaanse Keukens.
Share by: